Apple Watch

Értesítéseket fogadhatsz, sőt, azonnal reagálhatsz is rájuk. Követheted a mozgással, sportolással és pihenéssel töltött időt. Zenéidet kezelheted kizárólag a hangoddal is. Az Apple Watch karórát viselve mindig kéznél lesznek a fontos információk és alapvető funkciók.

205 990 Ft

Értesítések. Telefonálás. Wallet. Mind a csuklódon.

A kedvenc zenéidről, levelezésedről és fotóidról nem is beszélve. Az Apple Watch segítségével könnyebben és kényelmesebben végezheted mindennapi feladataidat. Emellett rengeteg más dolgot is csinálhatsz vele, ami eddig egyszerűen nem volt lehetséges.


Értesítések

Rövid rezgés jelzi, ha értesítést kapsz. Azonnal válaszolhatsz is, többféle formában.


Telefonhívások

Hívásokat indíthatsz és fogadhatsz anélkül, hogy elővennéd a telefonodat.


Wallet

A beszállókártyáid, hűségkártyáid és jegyeid a kezed ügyében.


Szakértő partner az egészséged és edzéseid figyeléséhez.

A Tevékenység alkalmazás három gyűrűje egyszerű pillanatképen jeleníti meg a napi tevékenységedet, arra ösztönöz, hogy kevesebbet ülj, többet mozogj és sportolj. Az edzéseket külön alkalmazás, a Workout méri.


Tevékenység app

Elégedetten dőlhetsz hátra, amikor bezárod a Mozgás, Edzés és Állás gyűrűket.


Edzés app

Részletes mérési eredményeket kaphatsz bizonyos edzések, többek között kerékpározás, futás és az elliptikus tréner használata során.


Külső gyártók edzésalkalmazásai

Továbbra is használhatod kedvenc fitneszalkalmazásaidat. A velük végzett edzések is beleszámítanak a Tevékenység gyűrűid bezárásába.


Egyedi, akárcsak te.

Sokat mesél rólad az, amit viselsz. És mindenki különböző. Ezért az Apple Watch-ot úgy tervezték meg, hogy az ízlések és stílusok széles skáláját vonultassa fel. A szíjak és számlapok cserélgetésével pedig még személyesebbé teheted, vagy bármilyen alkalomra felkészítheted. Amikor csak akarod.


Kezdd a napod egy új óraszíjjal.

Tedd még színesebbé az órádat egy (vagy kettő) strapabíró sportszíjjal. Egy egész szériából választhatsz.


Új stílus másodpercek alatt

Nyomd le a szíj levételére szolgáló gombot, és csúsztasd be az új szíjat, amíg az a helyére nem kattan. Az óraház precíziós géppel vájt rovátkái tökéletes illeszkedést biztosítanak.


Töltsd fel egy éjszakaalatt. Viseld egész nap.

Mivel az Apple Watch karórát egész nap hordani szeretnéd majd, ezért is van akár 18 órás üzemidőre képes akkumulátora. A töltés pedig rendkívül egyszerű. A csatlakozót egyszerűen az óra hátlapjához kell tartani, és a mágnesek automatikusan a helyére vonzzák azt.

Hasonlótermékek