iPad Air 2

Az iPad Air egyetlen üveglapba sűríti azt, amit egy számítógépben keresel. Az asztali gépeken megszokott, 64 bites architektúrájuk és mesés, 9,7 hüvelykes kijelzőjük van, akkumulátoruk pedig egész nap bírja. Az új iPad Air 2 még ennél is többet nyújt a Touch ID, a gyors A8X chip és az új kamerák révén. Bámulatosan vékony és könnyű – kézbe kell venned, hogy elhidd, amit látsz.

152 990 Ft

Nem csak vékonyabb, de jobb kijelző.

Az iPad Air 2 elképesztően vékony kialakításához az Apple a Retina kijelző áttervezésével látott hozzá. Ami eddig három külön réteg volt, az mostantól egy. Ezzel nem csak vékonyabb, de jobb is lett a kijelző, élénkebb színekkel és nagyobb kontraszttal. A speciális tükröződésmentes bevonatnak köszönhetően pedig az iPad Air 2 kijelzője tükröződik a legkevésbé a világ összes táblagépe közül.


Csúcsteljesítmény kompakt formában.

Az iPad Air 2 nemcsak vékonyabb, de sokkal erősebb is lett. Az új A8X processzor számottevően nagyobb számítási és grafikus teljesítményt nyújt mint elődje. Az asztali számítógépekben is használt 64-bites architektúrával készül, így az iPad Air 2 teljesítménye megközelíti egyes számítógépek teljesítményét. Rendkívül energiatakarékos, akár 10 órán keresztül dolgozhatsz, játszhatsz vagy böngészhetsz.


Touch ID

Immáron az iPad Air 2-be is megérkezett az úttörő Touch ID-technológia. Korábban nem látott biztonságot jelent ez a megoldás, hiszen a természet legtökéletesebb jelszavát használja: az ujjlenyomatodat. Csupán egyetlen érintéssel feloldhatod az iPad Air 2-t. Persze ennél jóval többre is képes. Vásárolhatsz vele az iTunes zeneáruházban, az iBooks boltban és az App Storeban is.


Két lenyűgöző kamera. Cselesen iPadnek álcázva.

Az új iSight-kamera az eddigi legjobb iPad kamera, továbbfejlesztett optikával és szenzorral, valamint rendkívül hatékony képfeldolgozó-processzorral. Olyan új funkciókat is kapott, mint péládul a panorámaképek készítése, time-lapse videók, lassított felvétel, sorozatfelvétel és időzítő. Az előlapi FaceTime HD-kamera szintén továbbfejlesztett érzékelőt kapott és nagyobb képpontokat a mostoha fényviszonyok közötti jobb teljesítmény érdekében. A végeredmény? Minden fotód és videód – videohívásod és selfie-d – elképesztően jól fog kinézni!


Ultragyors vezeték néküli kapcsolat.

Az iPad Air 2 Wi-Fi-je gyors – több mint kétszer gyorsabb mint az előző generációban – így a filmek letöltése vagy az online videók betöltése még kevesebb időt igényel. A Wi-Fi + Cellular modellekbe pedig még gyorsabb, továbbfejlesztett vezeték nélküli technológia került.


Alkalmazások iPadre tervezve. Mindenhez.

Az iPad Air 2 nagyszerű alkalmazásaival könnyedén elvégezheted a mindennapi teendőidet. Böngészhetsz a neten, megnézheted az e-mailjeidet, videókat vághatsz és fotókat szerkeszthetsz, dokumentumokat készíthetsz és könyveket olvashatsz. Továbbá több százezer alkalmazás közül választhatsz az App Store-ban, melyeket kifejezetten a nagyméretű Retina kijelzőre terveztek (és nem felnagyított telefonos alkalmazások). Legyen szó tehát akár fotózásról, játékról, utazásról vagy pénzügyekről, mindig lesz egy alkalmazás, ami segít jobban elvégezni a feladatot.


OS 8 és iPad Air 2: a hatékony páros.

Az iOS 8 a valaha volt legfejlettebb mobil operációs rendszer, mely az iPad Air 2-t még nagyszerűbb eszközzé teszi. A Folytonosság segítségével pontosan ott folytathatsz egy feladatot az egyik eszközödön, ahol a másikon félbehagytad. A Családi megosztással akár hat ember oszthatja meg egymással filmjeit, könyveit, zenéit és alkalmazásait. Az iCloud Drive-ban biztonságosan tárolhatod a dokumentumaidat és könnyedén hozzájuk férhetsz bármely eszközödről. Az iOS 8 minden funkcióját úgy tervezték meg, hogy tökéletesen működjenek az iPad Air 2-vel, és a legtöbbet hozzák ki az A8X processzorból. 

Hasonlótermékek