iPad Air

Az iPad Air mindössze 7,5 milliméter vékony, és nincs fél kiló. Bár hihetetlenül könnyű, finoman megmunkált alumínium unibody háza érezhetően masszív, tartós.A fotók és a videók lenyűgözően részletesek, a szöveg pedig borotvaéles a pazar Retina kijelzőn. Nem csoda: 3,1 millió képpontja 1 millióval több, mint amit egy HD-tévé képernyőjén találsz.

119 990 Ft

Vadiúj dizájn

Az iPad Air nincs fél kiló, és 20 százalékkal vékonyabb az elődjénél.
Bár hihetetlen könnyű, alumínium unibody háza érezhetően masszív, tartós.


9,7 hüvelykes Retina kijelző

A fotók és a videók lenyűgözően részletesek, a szöveg pedig borotvaéles a pazar Retina kijelzőn.
Nem csoda: 3,1 millió képpontja 1 millióval több, mint amit egy HD-tévé képernyőjén találsz.


A7 chip

A hatékony, energiatakarékos 64 bites A7 chip jóvoltából a szoftver gyorsan reagál
– az akkumulátor pedig továbbra is 10 órás működést biztosít.


Ultragyors vezeték nélküli kapcsolat

A Wi-Fi teljesítménye most akár kétszeres is lehet a MIMO technológiával használható 802.11n szabványú átvitel eredményeként.
A Wi-Fi + Cellular modell most több gyors hálózatot támogat; ennek előnyeit világszerte kihasználhatod.


Hatékony alkalmazásokkal

Az iPad rendszerében remek beépített alkalmazásokat találsz a levelezéshez, internetezéshez és videotelefonáláshoz. További appok állnak rendelkezésedre a fényképek és videók szerkesztéséhez, a dokumentumok létrehozásához, a prezentációk összeállításához és más feladatokhoz. Az App Store áruházban pedig több mint 475 ezer iPadre fejlesztett alkalmazás közül válogathatsz.


iOS 8

Az iOS 8 a valaha volt legfejlettebb mobil operációs rendszer, mely az iPad Airt még nagyszerűbb eszközzé teszi. A Folytonosság segítségével pontosan ott folytathatsz egy feladatot az egyik eszközödön, ahol a másikon félbehagytad. A Családi megosztással akár hat ember oszthatja meg egymással filmjeit, könyveit, zenéit és alkalmazásait. Az iCloud Drive-ban biztonságosan tárolhatod a dokumentumaidat és könnyedén hozzájuk férhetsz bármely eszközödről. Az iOS 8 minden funkcióját úgy tervezték meg, hogy tökéletesen működjenek az iPad Airrel, és a legtöbbet hozzák ki az A7 processzorból.


iPad Air Smart Cover és Smart Case

Az iPad Air tökéletes kiegészítői. Kinyitáskor azonnal felébresztik az iPadet, összehajtogatva pedig állványként funkcionálnak az olvasáshoz, gépeléshez és filmnézéshez, képnézegetéshez. (A Smart Cover és a Smart Case külön vásárolható meg.)

Hasonlótermékek