iPad mini 2

A fotók és a videók lenyűgözően részletesek, a szöveg pedig borotvaéles a pazar Retina kijelzőn. Nem csoda: 3,1 millió képpontja 1 millióval több, mint amit egy HD-tévé képernyőjén találsz. Az iPad mini rendkívül hatékony és sokoldalúan használható. Erről olyan korszerű alkotóelemek gondoskodnak, mint például az iSight kamera és a FaceTime HD-kamera. A készülék egy kézzel is könnyen fogható.

92 990 Ft

7,9 hüvelykes Retina kijelző

A fotók és a videók lenyűgözően részletesek, a szöveg pedig borotvaéles a pazar Retina kijelzőn. Nem csoda: 3,1 millió képpontja 1 millióval több, mint amit egy HD-tévé képernyőjén találsz.


Vékony, könnyű kialakítás

Az iPad mini rendkívül hatékony és sokoldalúan használható. Erről olyan korszerű alkotóelemek gondoskodnak, mint például az iSight kamera és a FaceTime HD-kamera. A készülék egy kézzel is könnyen fogható.


A7 chip

A hatékony, energiatakarékos, 64 bites A7 chip jóvoltából a szoftver gyorsan reagál – az akkumulátor pedig továbbra is 10 órás működést biztosít.


Ultragyors vezeték nélküli kapcsolat

A MIMO technológiát támogató 802.11n szabvánnyal szélsebesen működik a Wi-Fi.3 A Wi-Fi + Cellular modell most még több gyors hálózatot támogat; ennek előnyeit világszerte kihasználhatod.


Hasznos alkalmazásokkal

Az iPad rendszerében remek beépített alkalmazásokat találsz a levelezéshez, internetezéshez és videotelefonáláshoz. A fotók, a filmek, a zene, a dokumentumok, a prezentációk vagy a táblázatok szerkesztéséhez is találsz megfelelő appot.


Több mint 500 ezer alkalmazás az App Store áruházban

Az App Store-ban lenyűgöző alkalmazásokat találsz, amelyeket kifejezetten iPadre fejlesztettek. Ezek nem csupán telefonos alkalmazások felnagyított változatai. Jól kihasználják az olyan iPad-technológiákat, mint a giroszkóp és a gyorsulásmérő, a Retina kijelző összes képpontjáról nem is beszélve. Így az iPad lehetőségei – és vele együtt a tieid is – szinte határtalanok.


iOS 9

Az iOS 9 a világ a világ legtermészetesebben kezelhető, legkorszerűbb, legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Továbbfejlesztett alkalmazásai és új funkciói – például a Slide Over és a Kép a képben – egyszerűen kezelhetők és hatékonyak, így segítenek neked is még többre jutni.

Hasonlótermékek